Over ons


Tuinen Johan Van Tieghem uit Wortegem-Petegem (tussen Kortrijk en Oudenaarde, Oost-Vlaanderen) levert al jaren vakkundig maatwerk in het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Wij bieden advies en een allround tuinservice zowel voor bedrijven als particulieren.

Voor het ontwerp van uw tuin hebben wij een jarenlange samenwerking met gespecialiseerde tuinarchitecten, die samen met ons uw wensen en dromen omzetten in een reëel plan dat past binnen uw budget en aansluit bij de stijl van uw woning of pand.

 Tuinen Johan Van Tieghem verzorgt voor u alle beplantingen precies volgens uw voorkeur. Ook voor verharding en de aanleg van uw gazon kan u bij ons terecht. Daarnaast plaatsen we omheiningen en afsluitingen. Verder kan u ons inschakelen voor grote en kleine renovatiewerken.

Het spreekt voor zich dat we onze expertise inzetten voor de nazorg van onze projecten, maar ook voor het onderhoud van tuinen. Wij leveren een breed gamma van onderhoudswerken, verticuteren en maaien van grasvelden, hakselen van tuin- en groenafval, scheren van hagen en snoeiwerken. Ook kan u kiezen voor een periodiek onderhoudscontract. Wij verzorgen een volledig of gedeeltelijk tuinonderhoud met de nadruk op zorg en kwaliteit.